Dovlecei cu floare in unt

Share Button

Ingrediente:

800 g dovlecei fragezi cu floare, 120 g unt, sare, marar sau frunza de patrunjel tocata fin.

Mod de preparare:

Se curata si se spala dovleceii. Se pune la fiert apa cu sare, iar cand clocoteste se adauga dovleceii si se fierb circa 8-10 minute. Se scot cu lingura spumanta. Untul se infierbanta, se pun dovleceii scursi bine de apa, se intorc cu grija pentru ca untul sa ii cuprinda peste tot si se presara cu verdeata tocata fin. Se servesc cu smantana ca un fel de mancare sau ca si garnitura.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.