Desert Lollipop

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

Pentru blat:

  • 2 oua, separate,
  • 1-2 linguri de faina,
  • 2 linguri de zahar,
  • o lingura de ulei,
  • 20 g. nuca macinata,
  • esenta de vanilie,
  • un varf de cutit de sare.

Pentru crema:

  • 50 g. unt,
  • 1-2 linguri de cacao,
  • 1 lingura esenta de rom,
  • 1 galbenus.

Pentru ornat:

  • un plic de bombonele decorative.

Mod de preparare:

Pregatiti un aluat de pandispan: bateti albusul, amestecati cu o lingura de faina si o lingura de zahar. Adaugati galbenusul si nuca macinata. Rulati aluatul intr-o foaie groasa de 5-6 cm. Taiati pandispanul in straturi cu grosimea de un deget, apoi decupati, cu forme speciale, inimioare sau romburi.

consultanta Dan Bradu

Prepararea cremei:

Fierbeti zaharul cu untul(sau margarina), pana scade apa. Adaugati cacaua,apoi galbenusul. Lasati sa se raceasca. Adaugati esenta de rom sau de vanilie numai dupa ce compozitia s-a racit.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.