Deliciu cu branza de vaci

Share Button

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 2 lingurite de coaja rasa de lamaie,
  • 3 oua,
  • 200 g branza de vaci grasa,
  • 100 g frisca groasa,
  • 250 g piscoturi,
  • 4 linguri de zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 3 linguri coniac,
  • 200 ml ness cafe rece.

Mod de preparare:

Amestecati cafeaua cu coniacul si puneti-le la rece. Separati albusurile de galbenusuri. Intr-un castron, puneti galbenusurile, zaharul si zaharul vanilat si amestecati-le cu robotul electric. Adaugati coaja de lamaie rasa. Incorporati usor branza de vaci si frisca, luandu-le pe rand cu o lingura. Bateti albusurile spuma si adaugati-le cu grija in compozitie. Intr-un platou dreptunghiular si ingust, puneti jumatate din piscoturi si umeziti-le cu jumatate din amestecul de cafea cu coniac. Varsati deasupra jumatate din amestecul de crema de branza. Puneti al doilea rand de piscoturi, stropiti cu cafeaua si coniacul ramase si intindeti restul de crema. Pudrati din belsug cu praf de cacao. Puneti prajitura cel putin doua ore la frigider.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.