Curcan in varza murata

kurtmann.ro
Share Button
  • un curcan, o varza murata
  • 200 g untura
  • sare, piper

Se curata curcanul, se indeparteaza capul, ghearele si maruntaiele, se spala bine peste tot, apoi se condimenteaza cu sare si piper pe dinauntru. Varza, dupa ce a fost tinuta in apa rece ca sa se mai desareze, se spala si se desface in foi. Cu foile cele mai mari, se inveleste bine curcanul. Se unge peste tot cu untura si se pune intr-o tava, unsa si ea, apoi se da la cuptor pentru aproximativ o ora si jumatate, timp in care se mai ung foile de varza. Cand este gata, se indeparteaza foile de varza, iar curcanul se serveste cu diverse salate sau garnituri.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.