Cruson din pepene galben

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • pepene galben,
  • 150-200 g zahar,
  • 2-3 l vin, sifon sau, 200 ml rom.

Mod de preparare:

Pepenele cantalup sau turchestan (foarte aromat) se taie in cuburi, presarindu-le cu 150-200 g zahar. Dupa 30 minute, peste bucatile de pepene se toarna 1/4 l vin. Dupa 1/4 de ora, se adauga 200 ml rom si 1-2 l vin. Se amesteca bine si se toarna in pahare (cu sau fara fructe), lasind loc pentru sifon sau vin spumos.Crusonul se serveste foarte rece. In acelasi fel se prepara crusonul din piersici sau caise.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.