Creveti in sos de vin alb

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii): 

  • 500 g cozi de creveti
  • 40 g unt
  • 1 pahar vin alb
  • 2 lingurite sofran
  • 1/2 legatura de ceapa verde cu tot cu frunze
  • sare si piper

Crevetii se curata de coji si vene si se calesc 5 minute in unt topit. Se toarna apoi peste ei vinul si se adauga sofranul si ceapa verde taiata rondele. Se fierbe totul maxim 10 minute pana se evapora vinul si la sfarsit se presara sare si piper. Se servesc calzi cu garnitura de orez natur sau legume sotate sau la gratar .

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

2 Comments

  1. Falit

    Mi-ai facut pofta 🙂 Acum ma duc la Kaufland sa cumpar niste creveti.

  2. Olivia

    Foarte buna aceasta reteta, mi`a placut foarte mult cand am mancat, pacat ca am mancat doar o singura data.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.