Cremsnit

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 850g faina,
  • 200g unt,
  • 125g smantana,
  • 6 oua,
  • 300g zahar,
  • 75g faina,
  • 500ml lapte,
  • 2 pliculete zahar vanilat,
  • 1 varf de cutit sare.

Mod de preparare:

Se face un aluat din 750g faina, unt sare si smantana. Se imparte aluatul in patru parti din care se intind foi care se coc pe fundul unei tavi. Crema se prepara amestecand zaharul cu ouale, zaharul vanilat, restul de faina si laptele. Se amesteca aceasta la foc mic pana ce se obtine o crema groasa. Se lasa la racit. Se pune crema peste fiecare foaie, mai putin pe ultima peste care se cerne zahar pudra. Se taie in bucati patrate.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.