Crap la cuptor cu usturoi

Share Button

Ingrediente:

  • 1 ½ kg. peste,
  • 1 lamiie,
  • 1 pahar ulei,
  • usturoi,
  • piper,
  • sare,
  • ½ kg. rosii (bulion),
  • 3-4 linguri de vin,
  • cimbru

Mod de preparare:
Pestele curatat se lasa ½ ora cu sare, se cresteaza si in crestaturi se pun boabe de piper,
usturoi, felii de lamiie, cimbru. Se toarna pe deasupra ulei, vara se pun rosii, iarna bulion. Se
da la cuptor. Cind este aproape gata, se picura putin vin

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.