Crap ca la Prespa

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

un crap de circa 1 kg, 600 – 800 g ceapa, un manunchi de patrunjel, ulei, faina, sare, cateva lamai si o rosie.

Crapul se curata si se taie in bucatele potrivite. Ceapa, marunt tocata, se distuie in ulei si odata rumenita se adauga peste rosia taiata marunt. Toate acestea se prajesc impreuna, dupa care se iau de pe foc si se adauga patrunjelul, piperul rosu, cel negru si sarea. Totul se pune intr-o tava, inclusiv bucatile de crap pe care le presaram cu faina si ardei pisat. Adaugam ulei si apa, iar la final bagam tava la cuptor. Se coace la temperatura potrivita. Cand pestele este gata, se scoate tava din cuptor si dupa ce se raceste un pic se serveste. Dupa gust puteti adauga lamaie, care va servi si ca ornament. In aceasi tava puteti adauga si oua. Bateti cinci oua cu sucul de la o lamaie, turnati totul in tava si bagati-o din nou in cuptor pentru circa cinci minute ca sa se coaca ouale. Se serveste cu salata de cartofi sau orez. Este recomandabil sa se serveasca vin alb.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.