Cotlet surpriza

Share Button

Ingrediente:

  • 4 cotlete,
  • sare,
  • boia,
  • piper,
  • untura,
  • sos de friptura,
  • 2 linguri de brinza rasa,
  • 2 linguri de pesmet,
  • unt.

Mod de preparare:

Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Se lasa 10 minute la frigider, dupa care se pun la fript in putina grasime. Cind cotletele sint gata, se pun intr-o cratita mai larga, se toarna peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), se pun brinza rasa si pesmetul. Se lasa la foc mic 10 minute si se servesc cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel tocat. Alaturi, in sosiera, se pune si sosul din tava, combinat cu un pahar mic de apa rece, care se lasa sa fiarba 5 minute si se trece prin strecuratoare.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.