Cornete cu cacao

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 2 oua,
  • 100 g faina,
  • 20 g cacao,
  • 100 g zahar,
  • 15 ml rom,
  • 40 g unt,
  • 100 g frisca.

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul tos si romul si se bat in continuare pina se intaresc din nou, apoi se pun galbenisurile, untul topit si frisca. Se bat de 4-5 ori apoi se pune toata faina, impreuna cu cacaua. Se coc in tava unsa bine cu margarina si tapetata cu faina cca 7-8 min.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.