Coltunasi cu brinza de vaca

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • ½ kg brinza de vaca,
  • 3 oua,
  • 4 linguri faina,
  • sare,
  • 1 pahar smintina,
  • 2 linguri unt.

Mod de preparare:

Se face o foaie de taitei din faina, 2 oua si sare. Se intinde foaia pe planseta, se taie forme rotunde sau patrate. Intr-o margine a bucatilor taiate se pune brinza, amestecata cu ou si sare. Se indoaie coca libera peste brinza si se taie jumatati de cercuri sau triunghiuri. Se apasa cu degetul ca sa se lipeasca bine marginile si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scot cu spumiera si se pun in farfuria de servit. Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si bucati de unt. Se dau la cuptor sa se rumeneasca

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.