Ciuperci la cuptor

Share Button

Ingrediente:

  • 500 gr. ciuperci,
  • 2 linguri unt,
  • o lingura pesmet,
  • 1/2 lingura faina,
  • 5 linguri lapte,
  • sare.

Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile. Se pun intr-un vas cu apa clocotita, lasindu-le sa dea un clocot. Se scurg bine de apa, se taie felii si se amesteca cu un sos preparat din faina amestecata cu laptele, sarea si untul usor incalzit. Se aseaza intr-un vas uns si presarat cu pesmet. Se presara deasupra cu pesmet si se dau la cuptor pina se rumenesc.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.