Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

kurtmann.ro
Share Button

Timp de preparare: 30 – 40 minute
Ingrediente:

  • 2 buc piept pui ,
  • 2 cutii ciuperci ,
  • 300 g smantana ,
  • 3 linguri faina ,
  • sare ,
  • piper,
  • ulei ,
  • patrunjel si apa

Mod de preparare:
pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercilesi sarea (dupa gust) Uleiul se
freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare , apoi se adauga treptat smantana , apoi apa ,
frecandu-se rapid pana creste ( subtire sau gros dupa preferinte ). Se adauga pieptul cu
ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se da piper si sare
dupa gust. E foarte bun cu mamaliguta si un vin sec rosu.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.