Ciorba de urzici

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

1 kg urzici, 2 oua, 1/2 kg iaurt, faina, ceapa, ulei, sare.

Se curata si se spala urzicile si se oparesc in apa fiarta. Odata ce s-au inmuiat si s-au racit se taie marunt. Intr-un vas separat puneti la distuit 2 linguri de ulei, 1 lingura de faina si putina ceapa taiata marunt. Odata ce ceapa devine sticloasa se adauga urzicile si toate se prajesc la foc domol. Se adauga apa calduta peste urzici si se lasa sa dea in clocot. Separat se bat ouale cu iaurtul. Cu acest amestec se drege ciorba de urzici.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.