Ciorba de raci (ardei umpluti)

Share Button

Ingrediente:

12 bucati raci (ardei rosu uscat), 500 g ceapa sau 4 fire de praz mai mari, 2 morcovi rasi, 300 g faina, 2000 ml zeama de varza, 300 ml ulei, 200 ml pasta de rosii, 100 ml bulion, 4-5 cartofi, sare, piper, leustean, patrunjel.

Se taie ceapa marunt si se caleste. Se adauga pasta de rosii si faina si se obtine o pasta care se condimenteaza. Se spala ardeii bine, se curata de seminte, se cresteaza la varf, se umplu cu compozitia de mai sus si se capacesc cu o felie de cartof sau se dau prin faina. Se pun ardeii in zeama de varza clocotita, se adauga bulionul si se fierb aproximativ o jumatate de ora. Apoi se adauga verdeata.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.