Ciorba de potroace

kurtmann.ro
Share Button

1,5 l apa, 1,5 l zeama de varza, maruntaie de gasca, sau de curcan, zarzavat de supa, 3 linguri orez, verdeata.

La ciorba de potroace, borsul este inlocuit cu zeama de varza. Se fierb aripile, picioarele, gatul si pipota de gasca sau de curcan, taiate in bucati potrivite. Se adauga un morcov, un patrunjel, un sfert de telina si o ceapa taiatamarunt, orezul ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza, care se toarna in oala cand carnea si zarzavatul fierbe. Se potriveste de sare. Se adauga patrunjel si marar verde taiate fin.

Sursa: Sanda Marin

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.