Ciorba de peste

Share Button

Ingrediente:

  • peste (1 kg),
  • cepe (2-3),
  • ardei gras (2),
  • apa (2 l),
  • oua (2),
  • rosii (2-3),
  • hrean (1 bucata),
  • leustean,
  • marar,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • corcoduse.

Mod de preparare:

Se pun intr-o oala la foc ceapa tocata marunt si apa. Cind ceapa este aproape fiarta, se adauga ardeii taiati subtiri, rosiile curatate de pielite si simburi si pestele curatat, spalat si taiat in bucati potrivite pentru patru persoana, de asemenea, putin hrean ras. Se sareaza. Cind pestele este bine fiert, fara insa sa se sfarime, se trage oala de pe foc. Se acreste cu corcoduse (sau alte fructe crude) si se drege cu ou. Se toaca verdeata si se presara deasupra. Bucatile de peste se scot din oala una cite una cu lingura de spuma si se pun pe supiera cu atentie, ca sa nu se sfarime.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.