Ciorba de miel

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

1 cap de miel, 1 ceasca de iaurt, 1 cescuta de orez, verdeata, 1 ou, sare.

Capul de miel se spala bine si se pune la fiert in 1 si 1/2 l de apa impreuna cu verdeata. Se sareaza dupa gust. Cand a fiert bine carnea si s-a desprins de pe os, se indeparteaza oasele, se lasa carnea sa mai fiarba, se adauga orezul si aproape de sfarsit verdeata taiata marunt. Cand a fiert si orezul inseamna ca ciorba este gata. Se ia de pe foc. Separat se bate galbenusul de la un ou cu iaurtul si se adauga 2-3 linguri de ciorba. Se obtine o masa omogena cu care se drege ciorba inainte de a fi servita.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.