Ciorba de fasole verde

kurtmann.ro
Share Button

2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, 500 g fasole grasa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare.

Intr-o oala cu apa clocotita, se pun la fiert un morcov, un patrunjel si o ceapa taiata marunt. Se adauga fasolea taiata in bucati, verdeata, cozi de ceapa verde, un ardei gras, toate taiate marunt, si rosiile curatate de seminte. Cand este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si strecurat. Se potriveste de sare. Se poate servi simpla sau dreasa cu ou si smantana.

Sursa: Sanda Marin

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.