Ciorba de dovlecei

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

50 g untura, 2 linguri faina, 1/2 ceapa, 1 lingurita piper rosu, 1 dovlecel, mirodenii, 1 ou, otet.

Puneti intr-o tigaie la topit untura. Adaugati faina si prajiti-o putin. Adaugati ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit aurie adaugati piperul, mirodeniile si la sfarsit dovlecelul taiat marunt. Mai prajiti putin si dovlecelul, dupa care turnati apa. Fierbeti pana cand se inmoaie dovlecelul. Se bate oul si se drege cu el ciorba. Otetul se serveste separat si fiecaruia dupa gust.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.