Ciorba de crenvursti cu iaurt

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • crenvursti (250 g),
  • ceapa verde (2-3 legaturi),
  • patrunjel (1 legatura),
  • faina (1/2 lingura),
  • iaurt (1/2 borcan),
  • sare,
  • apa (1 1/2 l).

Mod de preparare:

Se fierb crenvurstii taiati bucatele intr-un vas cu 1/2 l apa. In alt vas, se fierbe ceapa verde curatata si tocata marunt. Se adauga faina desfacuta in putina apa rece si crenvurstii fierti si scursi de apa, lasindu-se sa mai fiarba impreuna 10-15 minute. Se potriveste cu sare. Se rastoarna iaurtul in castron, apoi se adauga treptat ciorba fierbinte. Pe deasupra, se presara patrunjel si marar verde tocate marunt.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.