Ciorba de cartofi si fasole verde

Share Button

250 g fasole grasa, 250 g cartofi, 2 l apa, 1 l bors, zarzavat de supa, verdeata, 1 ardei gras, 3 rosii mijlocii, sare.

Se fierb intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul si o ceapa. Se adauga fasolea grasa taiata in bucati si la urma cartofii curatati, taiati in cuburi, si sare. Se lasa sa fiarba pana incep cartofii sa se sfarame. Se adauga frunze de patrunjel si de marar taiate fin si borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul si se serveste simpla sau dreasa cu ou si cu smantana.

Sursa: Sanda Marin

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.