Ciorba de cartofi

Share Button

Ingrediente:

  • 600 g de cartofi,
  • 2 morcovi,
  • 2 radacini de patrunjel,
  • o ceapa,
  • o foaie de dafin,
  • cateva boabe de piper,
  • un ou,
  • sare,
  • patrunjel verde tocat,
  • smantana.

Mod de preparare:

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert cu 2 l de apa si sare, se adauga ceapa tocata marunt, foaia de dafin si boabele de piper. Pana ce clocoteste, curatam si spalam cartofii si-i taiem cuburi. Dupa ce zarzavatul a tras un clocot, adaugam cartofii si lasam sa fiarba 15 minute. Oul il batem intr-o farfurie ca pentru omleta. Dupa ce ciorba a fiert, o lasam cateva minute si apoi luam din zeama si punem peste ou, batand in continuare. Turnam compozitia rezultata in ciorba amestecand. Se serveste cu patrunjel verde tocat si cu smantana.

kurtmann.ro
consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.