Ingrediente:
- 300-400 g carne,
- un morcov,
- un patrunjel,
- 200 g telina,
- o ceapa,
- 2 cartofi,
- 200 g conopida,
- sare de lamiie,
- un galbenus,
- 100 ml smintina,
- ulei,
- sare.
Mod de preparare:
Carnea, taiata in bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba circa 1 ora. Zarzavatul si ceapa rase se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte, se pun cartofii taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se inmoaie toate.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cum se face repatrierea in caz de accident auto? - March 8, 2018
- Ce este important sa stii cand iti cumperi anvelope? - May 2, 2017
- Tu unde iti repari tableta? - April 28, 2017
Comentarii recente