Ciorba de bucatele

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 300-400 g carne,
  • un morcov,
  • un patrunjel,
  • 200 g telina,
  • o ceapa,
  • 2 cartofi,
  • 200 g conopida,
  • sare de lamiie,
  • un galbenus,
  • 100 ml smintina,
  • ulei,
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea, taiata in bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba circa 1 ora. Zarzavatul si ceapa rase se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte, se pun cartofii taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se inmoaie toate.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.