Chiftelute din peste

Share Button

Timp de preparare: 30 min
Ingrediente:

  • 1,5 kg peste,
  • 100 gr. piine alba,
  • 350 gr., ceapa,
  • 50 gr. faina,
  • 1 ou,
  • 150 ml ulei,
  • o legatura verdeata,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare:
Pestele curatat si dezosat, impreuna cu piinea inmuiata in apa si ceapa calita in ulei, se da prin
masina de tocat, apoi se framinta cu sare, piper, oua si verdeata. Chiftelutele se dau prin
masina si se prajesc. Se pot prepara din toate speciile de peste, de preferat insa pestele alb. Se
consuma numai calde.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.