Chiftelute de legume

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 4 buc. cartofi,
  • 1 buc. morcov,
  • 1 buc. radacina patrunjel,
  • o mana de mazare,
  • 1/2 buc. ceapa mica,
  • 2 lingurite verdeata tocata,
  • 1 ou,
  • 1 1/2 lingura faina,
  • 1/2 lingura ulei sau unt,
  • sare.

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, verdeata tocata si faina. Se formeaza cu mina chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in grasimea bine incinsa. Se servesc imediat.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.