Chiftele din dovlecei cruzi

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 2 dovlecei de marime mijlocie (cca 1 kg amindoi),
  • un ou,
  • 30 g faina,
  • un virf de cutit de piper,
  • o lingurita cu virf marar taiat marunt,
  • 50 g brinza telemea rasa sau cascaval ras,
  • untdelemn.

Mod de preparare:

Dovleceii se curata subtire de coaja, se taie in jumatati pe lungime, li se scot semintele cu o lingura, apoi se rad prin razatoarea cu gauri mari, se amesteca cu 1/2 lingurita de sare, lasindu-se 30 minute sa-si lase apa. Apoi, se limpezesc de sare, se storc in pumni si se pun intr-o olita. Se adauga oul intreg, brinza rasa, faina, neaparat mararul si facultativ, piperul, amestecindu-se bine.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.