Cartofi crocanti

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente (4 portii):

  • 1kg cartofi,
  • ½ legatura de cimbru,
  • 4 linguri de ulei,
  • 1 plic de condimente,
  • 2 legaturi de hasmatuchi,
  • ½ castravete de salata,
  • ½ legatura de ridichi,
  • 400 g smantana,
  • 150 g iaurt degresat,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200 de grade. Curatati cartofii, spalatii, taiati-i pe lung in bucati. Curatati cimbrul, lasati-l sa se scurga, rupeti cateva frunzulite si amestecati-le cu uleiul si condimentele. Ungeti cartofii cu amestecul de condimente, asezati-i intr-o tava in care ati pus hartie si coaceti-i la cuptor cca. 40 minute. Curatati hasmatuchi, lasati-l sa se scurga si tocati-l. Spalati castravetele si ridichile si taiati-le in fasii. Amestecati totul cu smantana si iaurtul si condimentati cu sare si piper. Turnati sosul peste cartofi si ornati cu hasmatuchi.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.