Carne taraneasca

Share Button

Ingrediente:

1kg carne de porc, 4-5 cepe, 300 g carne de vita taiata in cubulete mici, bulion, 700 g de ciuperci, 300 g de carne uscata, sare, piper, mirodenii, sare mare pisata, un pahar de vin si branza.

Se taie in bucatele mici carnea de vita si cea de porc si se pun la prajit impreuna cu ceapa, sarea, piperul si mirodeniile. Inainte de a se rumeni se adauga bulionul, ciupercile si carnea uscata. Se adauga boiaua, sarea pisata si piperul. Separat intr-o cana se amesteca bine o lingura de faina si o cana de vin. Toate acestea se pun la cuptor intr-un vas de lut (daca e posibil) si se lasa la copt. Inainte de a fi gata se pune deasupra branza sau branza topita dupa gust.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.