Carnati Bulgaresti

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 2 kg carne de porc,
  • 2,5 kg carne de vita,
  • 1,200 kg grasime (slanina) de porc,
  • 250 gr usturoi,
  • piper,
  • cimbru,
  • ardei iute,
  • sare,
  • cca.12 m mate de porc.

Mod de preparare:

Se trec prin masina de tocat (cu sita mare) carnea si slanina taiata bucatele. Se amesteca apoi cu sarea, piperul, mirodeniile ptr carnati, cimbrul, ardeiul si usturoiul pisat si diluat cu putina apa. Se omogenizeaza compozitia cu care se umplu membranele. In timpul umplerii se stranguleaza la distante egale ptr a forma carnatii. Se lasa 20 ore la frigider apoi cine doreste ii poate da la fum timp de 3 ore. Se racesc si se lasa la zvantat 18 ore.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.