Carbonara Italiana

kurtmann.ro
Share Button

Timp de preparare: 20 min
Ingrediente:
Compozitie pentru 4 persoane:

  • 400-500 g pasta (de preferat spaghetti),
  • 2 galbenusuri,
  • 1 albus,
    250-300 g kaizer sau sunca presata,
  • ½ cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica),
  • sare,
  • piper dupa gust

Mod de preparare:
Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb
pastele (respectand timpul de pe ambalaj – daca nu devin rascoapte). Se bat galbenusurile cu
albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele
se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a
nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti
incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie,
ouale se coc atat cat trebuie. Imediat dupa preparare, cu un pahar de vin rosu!

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.