Caise caramelizate cu migdale

Share Button

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 800 g caise,
  • 50 g unt,
  • 80 g zahar pudra,
  • zeama de la o jumatate de lamaie,
  • 2 linguri migdale taiate felii,
  • 2 linguri fistic (curatat de coaja).

Mod de preparare:

Spalati caisele, stergeti-le cu un servet si scoateti-le samburii. Puneti sa se incinga untul intr-o tigaie mare si adanca (sau in doua mai mici), prajiti caisele, pudrati-le cu zahar si stropiti-le cu zeama de lamaie. Lasati-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 10 minute, dupa care dati focul mai tare si caramelizati-le. Separat, prajiti migdalele (fara grasime), rasturnati-le peste caise, adaugati fisticul si serviti-le fierbinti sau caldute.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.