Budinca de piine

Share Button

Ingrediente:

  • pentru 500 g de piine se iau 100 g unt,
  • 1/2 pahar lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • 3 oua,
  • 1 praf de vanilie.

Mod de preparare:

Piinea alba, fara coaja, se taie felii care se ung cu unt si se asaza in rinduri indesate, intr-o forma unsa cu unt. Se feaca ouale cu zahar, se subtiaza treptat cu lapte fierbinte, se adauga sare si praf de vanilie, se freaca si se toarna peste feliile de piine. Cind piinea s-a imbibat bine cu compozitia din oua si lapte, budinca se pune la copt.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.