Budinca de gris

Share Button

Ingrediente:

  • 4 oua,
  • 200 g de zahar,
  • 200 g de alune sau miez de nuca,
  • 1 portocala,
  • 25 g de unt,
  • o lingura de dulceata din coji de portocale,
  • 100 g de gris.

Mod de preparare:

Spalati si stergeti bine portocala, dupa care ii stoarceti sucul. Separati galbenusurile si frecati-le cu zahar intr-un castron. Adaugati in aceasta crema alunele sau nucile sfarimate (nu macinate), apoi sucul si coaja de portocala dupa gust si grisul. Omogenizati compozitia. Bateti albusurile spuma tare si incorporati-o in amestec putin cite putin. Ungeti cu unt un vas de Jena, puneti compozitia si coaceti la cuptor potrivit 25 de minute.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.