Budinca de carne

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • carne de porc (125 g),
  • carne de berbec (375 g),
  • sare,
  • oua (5),
  • piine (75-100 g),
  • ciuperci,
  • bulion (3 linguri),
  • smintina (3 linguri),
  • brinza rasa (2 linguri).

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, piine inmuiata in lapte si ciuperci tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor cca 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cind aceasta este aproape gata. Din smintina, bulion si brinza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor, apoi se serveste mincarea fierbinte, cu salata sau muraturi.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.