Brînza topita de casa

kurtmann.ro
Share Button

Timp de preparare: 1 ora
Ingrediente:

  • 2 l lapte fierbinte,
  • 1,4 kg brînza de vaci,
  • 1 margarina,
  • 3 oua,
  • 3 lingurite rase cu sare,
  • 1 lingurita bicarbonat.

Mod de preparare:
Se amesteca bine laptele fierbinte cu brînza , apoi se strecoara bine printr-un tifon . Se adauga
margarina topita (dar nu calda) , ouale , bicarbonatul si sarea .
Se pune pe aragaz si se amesteca pîna devine lucioasa . Cînd este gata se pune într-o forma
(de care doriti) Cine doreste poate adauga chimion macinat sau boia.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.