Bors din carne de pui

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1,2 kg carne pui,
  • 250 gr rosii,
  • 6 fire ceapa verde,
  • 30 gr orez,
  • 2 l apa,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri smantana,
  • 1 l bors.

Mod de preparare:

Se fierbe carnea taiata bucati in apa si sare, in timpul fierberii se adauga ceapa taiata, orezul, rosiile date prin razatoare si la sfarsit borsul. Se leaga cu galbenusurile si smantana. La sfarsit se adauga mararul tocat.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.