Bors de verdeturi

Share Button
  • 8 legaturi de loboda
  • 8 legaturi de stevie
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 2 l bors, 50 ml ulei, 200 g orez
  • 2 oua, 100 g smantana
  • 4 legaturi de marar
  • 4 legaturi de patrunjel
  • 4 legaturi de leustean
  • frunze de telina, sare, piper

Se curata ceapa verde, loboda si stevia, se toaca mai mare si se calesc in putin ulei, apoi se sting cu apa rece. Se adauga frunzele de telina, coditele de la marar, patrunjel si leustean, tocate marunt. Se lasa la fiert o jumatate de ora, la foc moderat. Dupa aceea, se adauga orezul, precum si borsul, fiert separat si strecurat, lasandu-se inca vreo cateva clocote. Se bat ouale cu smantana si se toarna in oala inainte de a se lua de pe foc, impreuna cu verdeata tocata marunt.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.