Bors de pui moldovenesc

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1kg (2.2lb) carne de pui,
  • 1l (1.76pt) bors,
  • 200g taitei (7oz),
  • 3 legaturi: marar, patrunjel si loboda,
  • o crenguta de leustean.

Mod de preparare:
Spalam carnea de pui si o punem la fiert in 1.2 l (2.1pt) de apa. Din cind in cind curatam
spuma formata la fierbere si adugam putina sare. Cind s-a fiert bine o scoatem afara. In
zeama ramasa punem taiteii la fiert. Cind s-au fiert se adauga borsul de preferinta fiert
separat, puiul fiert taiat bucati si verdeturile de asemenea maruntite. Se mai da intr-un clocot
si nu se drege.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.