Preparate din vanat

  • 1:21 PM

    Ingrediente: carne de vinat, aspic. Mod de preparare: Aspicul se va prepara cu 12-13 foi de gelatina sau cca 40 g granule de gelatina, ca sa se realizeze un aspic mai tare care sa nu se deformeze, cind se taie in portii. Carnea de iepure, caprioara, mistret etc, dupa ce a fost marinata, se frige

  • 1:21 PM

    Ingrediente: 750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina afumata, 100 g franzela, 200 ml smintina, 50 g unt, 100 ml untdelemn, 150 ml vin, 2 linguri rom sau coniac, 100 ml lapte, 4 oua, condimente, o lingurita cu virf sare, 150 g ceapa. Mod de preparare: Ceapa taiata

  • 1:24 AM

    Ingrediente: 300-400 g carne, o ceapa (50 g), cca 300 g castraveti (acriti), 50-100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea

  • 1:21 AM

    Ingrediente: o spinare de iepure sau pulpele din spate, cca. 100 g grasime de porc sau 100 ml. untdelemn, 50-100 ml. vin alb, 3-5 catei de usturoi, o ramura de cimbru, un virf de lingurita piper, o lingurita rasa de sare. Mod de preparare: Carnea, curatata de pielite, se aseaza intr-o tava sau cratita potrivita

  • 1:21 AM

    Ingrediente: 300 g carne, 40 g faina, 30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat, 100 ml smintina sau lapte, patrunjel, “Vegeta”, sare. Mod de preparare: Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita, ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul

  • 12:23 PM

    1 kg carne de iepure 100 ml ulei 4 linguri de smantana 2 linguri de faina 2 oua 100 ml suc de rosii sare, piper Carnea, dupa ce a fost curatata, spalata si tinuta cateva ore in apa cu otet, se clateste cu apa rece si se taie in felii, care se bat bine cu

  • 12:23 PM

    1 kg carne de iepure 4 legaturi de ceapa verde 4 legaturi de usturoi verde o ceasca de ulei o lingura de bulion sare, piper Carnea se curata, se spala si se tine cateva ore in apa cu otet, dupa care se clateste bine cu apa rece, se portioneaza si se pune la fiert in

  • 12:19 PM

    un iepure 500 ml otet 4 cepe mijlocii un morcov 100 g slanina fiarta o lingura de bulion 2 linguri de ulei sare, foi de dafin, piper boabe piper macinat boia iute de ardei Iepurele se curata, se spala si se portioneaza, apoi se lasa timp de trei-patru zile sa stea intr-o marinata, facuta din

  • 11:39 AM

    Ingrediente: 750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina afumata, 100 g franzela, 200 ml smintina, 50 g unt, 100 ml untdelemn, 150 ml vin, 2 linguri rom sau coniac, 100 ml lapte, 4 oua, condimente, o lingurita cu virf sare, 150 g ceapa. Mod de preparare: Ceapa taiata

  • 12:39 PM

    Ingrediente: un iepure, 4 linguri de ulei, 250 g masline, un pahar cu vin, o lingura de bulion, sare, piper, doua cepe mari, 250 g arpagic. Preparare: Se curata iepurele si se sterge bine cu un prosop curat, de firele de par si de resturile de singe, dupa care se imparte in bucati. Se poate