Havana Cafe - Retete Culinare
Work From No Home

Restaurante, pizzerii, cafenele si baruri, produse, locuri de vizitat, atractii turistice, retete culinare,
retete speciale de sarbatori, retete baruri si bauturi, retete internationale

Friptura de ied la cuptor


  • 1 kg carne de ied
  • un pahar de otet
  • 4 linguri de ulei
  • un pahar de vin rosu
  • o lamaie
  • o legatura de usturoi verde
  • sare, piper, rozmarin

Carnea se curata, se spala, se portioneaza, apoi se pune intr-un vas cu 2 litri de apa rece si otet, ca sa-si piarda mirosul specific. Se tine vreo 4 ore, apoi se scoate, se sterge bine de apa cu un servet curat si se pune intr-o tava, turnand peste ea uleiul, zeama de lamaie, vinul. Se presara sare si piper, dupa preferinte. Se da la cuptor, la foc potrivit, cam o ora. Dupa o jumatate de ora, se adauga rozmarinul si usturoiul tocat marunt cu tot cu frunze.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Admin (see all)



Comentarii (0)

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.