Preparate din carne de porc

  • 1:22 AM

    Ingrediente (pentru 6 persoane): Aluat: 270 g faina, 190 g unt (din care 10 g pentru uns forma), 2 galbenusuri, sare. Umplutura: 500 g carne tocata (porc + vita), 100 g piept de porc (tocat), 6 oua, 125 g ciuperci, 50 g unt, 2 linguri coniac, patrunjel, codite de ceapa verde, sare, piper. Mod de

  • 1:26 AM

    Ingrediente: 600 g carne de porc, 1 farfurie cu virf varza murata, 1-2 linguri untura, 1 ceapa, 1 lingurita boia. Mod de preparare: Aceasta mincare se prepara de obicei la taierea porcului. Intr-o oala de lut, se fierbe varza, spalata in mai multe ape si taiata marunt, cu putina apa, pina cind se inmoaie. intre

  • 1:55 PM

    Ingrediente: 1/2kg carne de porc, 1/4kg carne de vita, 1/4kg carne de oaie sau ceafa de porc afumata, orez, ceapa, piper, suc de rosii, cimbru, marar. Mod de preparare: Alegeti varza cu frunze subtiri, tocati carnea, oprind citeva felioare din ceafa afumata. Fierbeti orezul pe jumatate, tocati ceapa prin masina si caliti-o putin separat. Puneti

  • 1:21 AM

    Ingrediente: 1 kg pulpa de porc, 200 g de slanina afumata, o cescuta de ulei, 1 ceapa, 1 telina mica, 1 fir de patrunjel, 1 cescuta de zeama de carne, sare, piper, 1 ceasca orez. Mod de preparare: Se taie felii de carne ca pentru snitele, se bat cu ciocanul de lemn, fara sa se

  • 1:23 AM

    Ingrediente: carne de porc (1 kg), cepe (6-8), untura (3 linguri), boia (1 virf de lingurita), sare, piper, cartofi (1 kg), unt (1 bucatica), lapte (1/2 pahar). Mod de preparare: Carnea se taie in bucatele mici, patrate, iar ceapa pestisori si se pun impreuna la prajit, intr-o cratita cu untura incinsa. Dupa ce ceapa a

  • 1:22 PM

    Ingrediente: 1 kg. de carne (piept de pasare, de vitel, macra sau de porc, frumos impanata), 1 ou, 100 g de ceapa, 1 felie de piine, ulei, o lingurita de faina. Pentru sos: ulei, unt sau untura, 1 ceapa rasa, 25 g de faina, zeama de lamiie sau otet, 100 ml de smintina, marar verde,

  • 1:22 AM

    Ingrediente: 1 kg de tocatura fara orez, 5 linguri de lapte, 1 virf de cutit de boia, 5-6 linguri smintina, 2 linguri grasime, 3 linguri de faina. Mod de preparare: Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura incinsa. Se scot

  • 1:24 AM

    Ingrediente: 300-400 g carne, o ceapa (50 g), cca 300 g castraveti (acriti), 50-100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea

  • 1:22 PM

    Ingrediente: circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g), 50 ml untdelemn sau alta grasime, boia dulce, piper, patrunjel sau marar, sare. Mod de preparare: Ceapa, taiata marunt, se caleste in untdelemn, se pune apoi, un virf de lingurita cu boia dulce de ardei sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei, se

  • 1:23 AM

    Ingrediente: 300 g de pulpa de porc, 150 g de cirnaciori, 250 g de creier, 150 g de ciuperci, 50 g pasta de rosii, 100 ml de vin, 150 ml de ulei, sare, piper, usturoi, verdeata. Mod de preparare: Taiati carnea in fisii subtiri, cirnaciorii in felioare si prajiti-le impreuna in ulei. Creierul prajiti-l separat,