Paste si pizza

  • 1:21 AM

    Ingrediente: 250 gr. paste, 400 gr. ciuperci, 2 morcovi, 4 catei usturoi, 50 ml vin alb, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, parmezan sau cascaval ras. Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul, se dau pe razatoare cei 2 morcovi si se calesc in tigaia in care s-a incins in prealabil uleiul de masline. Se

  • 5:14 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii):  300 g paste scurte (fusilli, penne) 10 rosii cherry 100 g fasole verde 2 morcovi 2 dovlecei mici 2 cepe mici 4 linguri parmezan ras 2 linguri ulei de masline sare si piper menta uscata sau proaspata Pastele se fierb in multa apa cu sare timp de maxim 10 minute. In timp

  • 12:39 PM

    Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g paste pappardelle cu ou 250 g ciuperci champignon 6 rosii cherry 4 linguri ulei de masline 1 lingura busuioc uscat 1 catel de usturoi 1 ceapa sare si piper Pastele se pun la fiert in apa multa cu sare timp de maxim 10 minute. Ceapa se toaca marunt, ciupercile

  • 12:25 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g taitei lungi cu ou 500 g fructe de mare (cocktail proaspat sau congelat) 3 linguri ulei de masline 1 ardei iute mic 1 legatura patrunjel 6 rosii cherry 1 catel de usturoi sare si piper Fructele de mare se spala in mai multe ape si se lasa la scurs

  • 11:52 AM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g paste tagliatelle 300 g cozi de creveti proaspeti sau prefierti 2 dovlecei mici 8 rosii cherry 3 linguri ulei de masline 3 catei de usturoi 1 ardei iute sare si piper Cozile de creveti se curata de vena neagra si se taie felii. Rosiile se taie in sferturi. Dovleceii

  • Spaghetti cu somon
    2:36 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 300 g de paste spaghetti 200 ml de smantana dulce 200 g de somon afumat 30 g de unt 1 legatura de patrunjel 1 pahar de vin alb 1/2 lingurita de zahar sare si piper Pastele se fierb al dente maxim 10 minute in apa cu sare. Somonul se taie fasii

  • 1:57 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii):   Aluat: 400 g faina alba 200 ml apa 1/2 cub de drojdie sau 1 plic de drojdie uscata 3 linguri ulei de masline 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Topping: 4 cepe 250 g ton in ulei de la conserva 200 g sos de rosii 20 masline negre fara samburi

  • 11:49 AM

    Ingrediente (pentru 4 portii):  Aluat: 400 g faina alba 200 ml apa 1/2 cub de drojdie sau 1 plic de drojdie uscata 3 linguri ulei de masline 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Topping: 4oo g suc de rosii 250 g mozzarella 150 g salam picant sau carnati picanti 3 linguri ulei de masline 1

  • 11:41 AM

    Ingrediente (pentru 4 persoane):  Aluat:  500 g faina alba 25 g drojdie umeda sau 3 plicuri drojdie uscata 3 linguri ulei de masline: un praf de sare Topping: 2 rosii 3 linguri ulei de masline 1 lingurita oregano uscat sare si piper Pentru a prepara aluatul se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga imediat

  • 11:28 AM

    Ingrediente (pentru o pizza de 4 persoane):  Aluat: 400 g faina alba 200 ml apa 1/2 cub de drojdie sau 1 plic de drojdie uscata 3 linguri ulei de masline 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Topping: 4 rosii 200 g mozzarella 20 masline negre fara samburi sau deliate 10 felii de sunca (prosciutto sau

  • 12:41 AM

    Ingrediente (3 portii): 200 gr. tagliatelle 3 ciocanele mari de pui 4 catei de usturoi 300 gr. spanac congelat 1 ceasca de supa de pui 1 dovlecel 250 gr. smantana pentru gatit 2-3 linguri ulei masline 10 gr. unt parmezan ras Mod de preparare: Am pus la fiert copanele, fara piele si dovleceii separat, pe

  • 12:05 PM

    Ingrediente pentru 2 portii: 2 pachetele de pizza (proaspata) de circa 230g fiecare, 1/2 conserva de pulpa de rosii (100g), sare, piper, 1/2 lingurita de maghiran uscat (Oregano), 1 ceapa 2 rosii, 125g Mozzarella, 1 cutie de ton (150g), 1/2 legatura patrunjel verde. Mod de preparare: Se aseaza aluatul de pizza pe o tava tapetata