Gustari calde si minuturi

  • 1:23 PM

    Ingrediente: 1 kg de peste fiert (orice fel de peste), 2 linguri faina, 50 g margarina, 250 ml lapte, 5 oua, cascaval ras, sare, piper. Mod de preparare: Se unge o forma in care vom pune sufleul abundent cu margarina si se aprinde cuptorul, sa fie incalzit cind punem sufleul. Pestele se curata de piele

  • 1:21 PM

    Ingrediente: 3-4 dovlecei mijlocii, 3 linguri de unt (netopit), 3 linguri de faina, 3 oua, 3 linguri de telemea rasa, o ceasca de lapte, 2 linguri de smintina. Mod de preparare: Radeti dovleceii de coaja, taiati-i in felii pe lat si puneti-i la fiert cu apa putina. Separat pregatiti un sos alb din: unt, faina,

  • 3:55 PM

    Ingrediente (pentru 10 portii – 50 de bulete): 1 ceapa 1 capatana usturoi 125 g bulgur 200 g mazare din conserva 100 g masline kalamata 5 felii de paine 300 ml ulei 100 ml supa de legume din cub concentrat 250 g cascaval 100 g faina 3 oua 1 legatura marar sare si piper Intr-o

  • 12:18 PM

    Ingrediente ( pentru 6 portii): 250 g aluat sfaramicios Aluat: 200 g faina alba 100 g unt 1 ou 1 lingura apa calda Umplutura: 400 g dovlecei 300 g rosii cherry 3 linguri ulei de masline 500 ml smantana pentru gatit 3 oua 100 g cascaval sare si piper Pentru a prepara aluatul se amesteca

  • 12:51 PM

    Ingrediente (pentru 5 portii): 10 cartofii albi de marime asemanatoare 200 g smantana grasa 50 g unt 150 g jambon 200 g cascaval afumat sau Emmentaler sare, piper 1 lingurita nucsoara Cartofii se spala si se infasoara individual in staniol alimentar fara sa se curete de coaja. Se coc in cuptor la 200 de grade

  • 11:56 AM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g cartofi 200 g morcovi 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 200 g parmezan 3 oua 1 lingura pesmet sare si piper Cartofii si morcovii se spala, se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute. Patrunjelul si usturoiul se

  • 10:51 AM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 100 g faina alba 150 ml lapte 50 g unt 4 oua 1/2 lingurita ierburi Provence un praf de sare si piper 100 g cascaval Emmentaler 50 g telemea Se pune la foc laptele cu untul si se fierb 2-3 minute. Se amesteca in cratita de pe foc si faina si

  • Mini quiches
    2:23 PM

    Ingrediente (pentru 5 portii – 20 quiches): Aluatul sfaramicios: 200 g faina alba 100 g unt 1 ou 1 lingura apa calduta sare Umplutura: 250 ml smantana lichida pentru gatit 4 oua 150 g kaiser sau bacon 150 g ciuperci champignon 2-3 fire ceapa verde 150 g Emmentaler sau cascaval afumat 1 legatura marar 1

  • 2:51 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 2 cartofi albi 2 morcovi 2 catei de usturoi 1 ceapa mica 30 g unt 1 lingura ulei de masline 1 ou 1 lingura pesmet 1 lingura parmezan ras 1 legatura marar tocat sare si piper 1 lingurita nucsoara Cartofii in coaja si morcovii curatati se pun la fiert in apa

  • 5:41 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii): Pentru pulpe: 8 pulpe 50 ml vin alb 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita salvie 1 frunza de dafin sare si piper Pentru umplutura: 6 felii kaiser 2 felii paine 1 ceapa 2 catei de usturoi  

  • 2:04 PM

    Ingrediente (pentru 20 de trigoane): 10 foi de placinta din comert 2 morcovi 200 g mazare 2 galbenusuri 100 ml apa 1 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 legatura patrunjel 200 g branza mozzarella  200 ml ulei de floarea soarelui sare si piper Ceapa, catelul de usturoi si patrunjelul se

  • 1:43 PM

    Ingrediente (pentru 4 portii): 4 chifle 8 foi de salata verde 2 morcovi 1 legatura de marar 4 oua 2 linguri ulei de masline sare si piper Salata se spala si se tamponeaza cu servetele pentru a se usca. Morcovii se curata si se dau pe razatoarea mare. Mararul se toaca marunt. Ouale se bat