Biscuiti de ciocolata

Share Button

Ingrediente:

  • margarina (125 g),
  • zahar pudra (175 g),
  • faina (280 g),
  • oua (1),
  • bicarbonat (1 virf de cutit),
  • lapte (4 linguri),
  • ciocolata amaruie,
  • sare (1 virf de cutit).

Mod de preparare:

Se freaca margarina cu zaharul. Cind compozitia devine spumoasa, se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in citeva picaturi de otet, laptele si ciocolata topita intii pe aburi sau cacaua amestecata cu citeva lingurite de lapte clocotit, atit cit sa se obtina o pasta groasa. Faina se adauga la sfirsit. Se framinta coca si se da la rece pina cind se intareste. Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se intind din nou si se taie la fel. Se aseaza pe o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.