Biftec cu ou

Share Button

Ingrediente:

  • 500 gr. carne (muschi de vaca),
  • sare,
  • piper,
  • oua,
  • frunze de patrunjel.

Mod de preparare:

Carnea (muschi de vaca) se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati de aproximativ 100-150 g, se bate usor, se sareaza si se pipereaza. Apoi se pune in tigaie sau intr-o cratita cu unt foarte incins si se prajeste pe ambele parti pina este gata (25 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Cind se serveste la masa, se pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi.

Mod de servire:

Ca garnitura se servesc cartofi, iar deasupra se toarna sos si unt si se decoreaza cu frunze de patrunjel.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.