Baltimore Egg Nogg

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 2 cl coniac,
  • 2 cl rom,
  • 2 cl Madeira (vin dulce de Madeira),
  • 12 cl lapte,
  • 1 galbenus,
  • 3 cuburi de gheata,
  • nucsoara rasa.

Mod de preparare:

Se agita intr-un shaker coniac, rom, Madeira si galbenus, cu gheata si se strecoara intr-un pahar inalt. Bautura se completeaza cu lapte si deasupra se presara putina nucsoara.

Sugestie:

Egg Nogg se bea cald sau rece, in functie de anotimp. Contine intotdeauna lapte sau smantana. In cazul bauturilor reci se agita prima data galbenusul, zaharul si spirtoasele intr-un shaker, se strecoara totul intr-un pahar si acesta se umple cu lapte.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.