Ardei umpluti

Share Button

Ingrediente:

8 ardei grasi daca e posibil de aceasi marime, 1/2 kg carne tocata, un pahar de orez, doua cepe, doua rosii, patrunjel, sare, condimente, si piper negru.

Ardeii grasi se spala, li se taie coada si se curata de seminte. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei, se adauga carnea tocata, rosiile taiate marunt, sarea, condimentele si piperul negru. Dupa ce totul se prajeste bine se adauga orezul si patrunjelul tocat. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii grasi si se pun intr-o tava de lut. Tava se umple pana aproape se acopera ardeii grasi cu apa fiarta in care se amesteca o lingura de bulion. Totul se coace in cuptor timp de 40 de minute. Se servesc calzi. Se pot servi impreuna cu iaurt sau smantana.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.