Ardei umpluti cu fasole

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

1/2 kg fasole, 1/2 kg ceapa, 100 g ulei, 1 lingurita cu piper rosu, piper negru, patrunjel, pastarnac, 8 ardei sau gogosari.

Se fierbe fasolea impreuna cu o ceapa taiata marunt. Restul de ceapa se taie deasemenea marunt si se prajeste in ulei pana cand devine aurie. Fasolea odata fiarta, se scurge de apa si se amesteca cu ceapa prajita, cu piperul rosu, cu piperul negru, cu putin pastarnac si cu patrunjelul. Cu acest amestec umpleti ardeii spalati si curatati in prealabil. Puneti intr-o tava unsa cu ulei ardeii astfel umpluti. Restul de amestec pentru umplutura, care nu s-a folosit, se amesteca cu o mica cantitate din apa in care a fiert fasolea si se pune in tava alaturi de ardeii umpluti. Tava se da la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.